Wittenhorst

Zoeken | Contact

Save the date: Wittenhorst voetbalquiz

Save the date: Wittenhorst voetbalquiz

23 september 2021

Update 25-9: de mogelijkheid tot inschrijven laat nog even op zich wachten wegens technische problemen met het formulier. Houd de site in de gaten; we hopen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. 

Op zaterdag 18 december is het zover: de derde editie van de 'Wittenhorst voetbalquiz'. Het is vanaf zaterdag 25 september (seizoensopeningsweekend) mogelijk om je als tweetal op te geven voor deze avond. Opgeven is net als de voorgaande jaren mogelijk vanaf de A-categorie, waarbij minstens één deelnemer per tweetal lid moet zijn van Wittenhorst. 

Ben je niet van plan om deel te nemen aan de quiz, maar wil je toch op deze avond betrokken zijn? We hebben vrijwilligers nodig om deze quiz in goede banen te leiden. Denk hierbij aan het nakijken van opgaven, rondbrengen van formulieren en het ophalen van lege glazen voor de kantinemedewerkers. Ben je beschikbaar om op deze avond ondersteunende werkzaamheden te doen voor de organisatie, dan kun je je opgeven bij Danny van den Berghe via: dannyvdberghe@rksv-wittenhorst.nl. Laat hierbij ook even weten welke taak je voor ogen hebt.