Wittenhorst

Zoeken | Contact

Sinterklaas op bezoek bij Wittenhorst

29 november 2014

Vrijdag 28 november was voor veel spelers en speelsters  bij Wittenhorst een spannende dag. De Commissie Activiteiten liet een tijdje geleden al weten ze contcat hadden gehad met het secretariaat in Spanje en dat Sinterklaas had aangekondigd om deze avond langs te komen. Veel kinderen vroegen zich ’s middags al af wanneer ze nu eindelijk naar het sportpark mochten gaan om Sinterklaas te ontmoeten.

Alle kinderen waren met  hun papa’s en mama’s op tijd aanwezig. Voordat Sinterklaas zou arriveren werd eerste een spannende quiz gespeeld. Natuurlijk liep de spanning hoog op en eindelijk, daar kwam Sinterklaas binnen, samen met Fashion Piet en Piet Paniek. Meneer Huub verwelkomde de goedheiligman en zijn  knechten, het feest kon beginnen.

Sint2014_binnenkomst.JPG

Alle teams kwamen langs bij Sinterklaas, die erg blij was met alle liedjes die gezongen werden. Sinterklaas was aangenaam verrast dat ook alle leiders en trainers van de teams zo goed meezongen en hun uiterste best deden.

Sint2014_groep_bij_sint.JPG

Sint2014_groep_bij_sint2.JPG

 

Sinterklaas maakte enigszins ondeugend van de gelegenheid gebruik door meneer Gerard te laten bevestigen dat de leiders van de Mini F teams, die zo hard hun best deden, ook een leidersjas moeten krijgen na de winterstop.

Na alle gesprekken met de teams en de vele liedjes, was het tijd voor de kadootjes. Sinterklaas nam zelf het initiatief en stond als een volwaardig logistiek deskundige de zaken over de teams te verdelen. Alle spelers en speelsters kregen een kadootje en waren heel blij.

Sint2014_kado_open.JPG

 

Sint2014_kado_en_wachten.JPG

Vervolgens werd Sinterklaas weer uitgezwaaid met zijn Pieten, nadat hij natuurlijk eerst had toegezegd dat hij volgend jaar zeker weer bij Wittenhorst zal langskomen.