Wittenhorst

Zoeken | Contact

Spaaractie PLUS

Spaaractie PLUS

16 oktober 2021

๐™Ž๐™ฅ๐™–๐™–๐™ง ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™’๐™ž๐™ฉ๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™๐™ค๐™ง๐™จ๐™ฉ ๐Ÿ’ช

Net als vorig jaar organiseert ๐—ฃ๐—Ÿ๐—จ๐—ฆ ๐—Ÿ๐˜‚๐—ฐ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป in Horst een spaaractie voor clubs. De vorige editie sloten we dankzij jullie steun en support af op een mooie 1e plaats, hiervoor nogmaals onze dank!Ook voor de editie van 2021 staat Wittenhorst momenteel op de 1e plaats. Deze positie willen we natuurlijk graag behouden en daarvoor hebben we jullie steun wederom nodig!

Bij iedere โ‚ฌ10,- aan boodschappen en geselecteerde actieproducten ontvang je een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code die geactiveerd kan worden via: https://bit.ly/2Z9Zh7B. Bij het activeren van sponsorpunten maak je kans op een PLUS-cadeaukaart.

Indien je de vouchers liever inlevert, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval kunnen de vouchers worden afgegeven in de bestuurskamer van Wittenhorst of op het kantoor van Yookr (Kerkstraat 7D, Horst).

๐˜ฟ๐™š ๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™š ๐™ก๐™ค๐™ค๐™ฅ๐™ฉ ๐™ซ๐™–๐™ฃ 5 ๐™จ๐™š๐™ฅ๐™ฉ๐™š๐™ข๐™—๐™š๐™ง ๐™ฉ/๐™ข ๐™ฏ๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง๐™™๐™–๐™œ 13 ๐™ฃ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ข๐™—๐™š๐™ง.

Meer info over deze spaaractie ๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/3oayanF