Wittenhorst

Zoeken | Contact

Sponsoravond Wittenhorst goed bezocht

30 augustus 2014

 

Op donderdag 28 augustus werden de sponsors van RKsv Wittenhorst in Parkhotel Horst ontvangen voor een interessante avond.

20140828_sponsoravond_welkom.JPG

Na de opening door Hay Emonts ( zie foto) nam Voorzitter Ton Hagens het gezelschap mee in het thema van de avond “Durf te dromen”. Daarbij werd de droom “Het Papendal van het Zuiden” aan de orde gesteld, een sportzone in het gebied Kasteelse Bossen.

20140828_sponsoravond_sponsorjassen.JPG

Paul Timmermans van de Commissie Commerciele Zaken sprak de sponsors toe en legde uit dat Wittenhorst een moderne vorm van partnership toepast, doel is om voor de sponsor meer toegevoegde waarde te bieden. De nieuwe sponsor CRA Vastgoed en Smeets bouw, vertegenwoordigd door hoofd Ontwikkelbedrijf Gerold Vereijken, legde aan het gezelschap uit hoe en waarom voor Wittenhorst is gekozen. Een mooi praktijkvoorbeeld hoe een nieuwe samenwerking tot stand is gekomen. 

Wittenhorst_1_nm.JPG

Rob Vissers, bestuurslid Technische Zaken gaf een inkijk in het technische beleid en maakte van de gelegenheid gebruik om de selectie voor het nieuwe seizoen voor te stellen. Trainer Jan Lauers probeerde met een realistische blik naar de toekomst te kijken en heeft vertrouwen in het nieuwe seizoen.

20140828_sponsoravond_john_van_Zweden-2.JPG

Vervolgens nam de gastspreker van de avond John van Zweden (mede eigenaar Swansea City) zijn toehoorders mee in zijn succesvolle, avontuurlijke, maar zeker niet risicoloze reis naar Swansea. Met de nodige humor schetste hij de ontwikkelingen van de afgelopen jaren bij Swansea City. Een interessante voordracht die aantoonde dat een jongensdroom ook bewaarheid kan worden.

20140828_sponsoravond_dominique_Janssen.JPG

Ter afsluiting van het formele gedeelte werd Europees Kampioen onder 19, Dominique Janssen gefeliciteerd met dit voor Nederland historische resultaat. Daarnaast werden de creatieve en enthousiaste makers van het promotiefilmpje m.b.t. de derby tegen Venray in de picture gezet. 

20140828_sponsoravond_videoteam.JPG

De avond werd voortgezet onder het genot van een drankje en hapje tot in de late uurtjes.