Wittenhorst

Zoeken | Contact

Start voorbereiding seizoen Wittenhorst 1,2,3

28 juli 2014

Dinsdag 29 juli start voor Wittenhorst 1,2,3 de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2014-2015. Onder leiding van de trainers, Jan Lauers (1ste), Davy Beerens (asst. 1ste), Matthijn Hoogduijn (2de) en Ed Peters (3de) worden de spelers klaargestoomd op het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen start voor Wittenhorst 1 meteen met een klassieker, een thuiswedstrijd tegen Venray.

In de selectie van Wittenhorst 1 starten dinsdag 2 nieuwe gezichten. Will Spreeuwenberg heeft besloten om terug te keren naar Wittenhorst. Will was bij EVV begonnen aan de voorbereiding. Hij heeft echter geconstateerd dat werk / studie in combinatie met de inspanningen, die nodig zijn om op topklasse te spelen, niet te combineren zijn. Daarop heeft hij besloten om afscheid te nemen bij EVV en terug te keren naar Wittenhorst.

Sjors Verdellen zal de komende weken zijn conditie op peil houden bij Wittenhorst. Sjors speelde afgelopen seizoen bij MVV waar zijn contract op 1 juli is afgelopen. Sjors is inmiddels woonachtig in Horst en is nog zoekende hoe zijn nabije toekomst, qua maatschappelijke- en voetbalcarrière, eruit komt te zien. Tot het moment dat dit duidelijk is zal Sjors meetrainen met de selectiegroep van Wittenhorst.

Bijgevoegd het voorbereidingschema van Wittenhorst 1,2,3 voor de komende periode.

Wij wensen trainers, begeleiding en spelers een goede voorbereiding toe.

Hoofdbestuur RKsv Wittenhorst
Rob Vissers