Wittenhorst

Zoeken | Contact

Trainingen

18 april 2013

Door de extreem lang aanhoudende winter eindigt de competitie dit seizoen later dan gepland was. Dit betekent ook dat teams langer door zullen gaan met trainingen dan normaliter het geval is.

Het noodzakelijke groot onderhoud aan met name de trainingsvelden blijft echter seizoensgebonden, waardoor we genoodzaakt zijn de trainingsvelden 1 en 2 met ingang van maandag 22 april aanstaande uit de roulatie te nemen voor het hoognodige onderhoud.

Na intern overleg is besloten alternatieve trainingslocaties te gaan gebruiken. Het betreft veld 5, dat voor drie kwart gebruikt kan worden, het korfbalveld (behalve het achterste gedeelte) en incidenteel het hoofdveld. De niet te gebruiken delen van veld 5 en het korfbalveld zullen afgezet worden, houd hier rekening mee.

Voor alle duidelijkheid; het trainingsschema blijft hetzelfde, enkel het trainingsveld zal bij bepaalde teams gewijzigd worden. Nadere informatie kun je vinden op het nieuwe trainingsschema dat dit weekend op de normale plekken opgehangen zal worden.

De regel dat trainingen moeten wijken voor incidentele (inhaal)wedstrijden die op trainingsavonden ingepland staan blijft gelden.

We hopen op ieders begrip en medewerking.

Hoofdbestuur RKsv Wittenhorst