Wittenhorst

Zoeken | Contact

Uitgifte teamtassen voetbalseizoen 2014-2015

8 augustus 2014

De meesten van jullie zijn nog met vakantie maar de kledingcommissie is al weer druk in de weer met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Uitleverdata teamtassen:

-         Op zaterdag 9 augustus 2014 kunnen alle leiders de teamtassen ophalen tussen 10.00 – 12.00 uur, met uitzondering van alle Mini-F teams en het G-team.

-         Diegenen die nog op vakantie of verhinderd zijn kunnen op maandag 25 augustus 2014  terecht en wel van 19.00 – 21.00 uur.

Spelerspassen:

Tijdens beide dagen worden tevens de spelerspassen uitgereikt.

Sleutels:

Met betrekking tot het uitreiken van de sleutels geldt dat deze door de betreffende coördinator van elke afdeling worden uitgegeven aan ieder team binnen zijn/haar afdeling.

Er zijn helaas nog diverse vrijwilligers in het bezit van sleutels die na afloop van vorig seizoen ingeleverd hadden moeten worden. Deze sleutels kunnen nog tot uiterlijk 9 augustus worden ingeleverd bij Jac Hesen, Zwaluwstraat 35, 5961 VR Horst, telefoon 06-27326801. Voor de sleutels die op 9 augustus niet zijn ingeleverd wordt begin september per niet ingeleverde sleutel 15 euro, zijnde de kostprijs van een sleutel,  geincasseerd bij diegene aan wie de sleutel begin vorig seizoen werd uitgereikt! Als er sleutels zijn overgedragen aan iemand anders, dan is dit niet zichtbaar als dit niet aan de sleutel-administratie is gemeld en bevestigd. Het niet inleveren van sleutels kan tevens gevolgen hebben voor de teams in het nieuwe seizoen. 

Coachjassen en trainingspakken:

Voor de uitreiking van de coachjassen en de trainingspakken van de selectieteams en andere teams met een eigen teamsponsor volgt z.s.m. een uitgiftedatum. Voor aanvang van de officiële competitie zijn alle teams in het bezit is van alle materialen.

De kledingcommissie wenst iedereen een hele mooie vakantie. Wij begroeten  jullie graag weer in het nieuwe voetbalseizoen.

Susanne, Esther, Mirjam en Riny