Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Wittenhorst-Chevremont en selectie

1 februari 2014

Beste sportvrienden, 

Het kan dooien, het kan vriezen, en je kunt winnen of verliezen. Toch kwamen we tot de conclusie dat de nederlaag  tegen BSV Limburgia vooral onnodig was. De strijd en inzet is was absoluut aanwezig maar dit blijkt niet altijd voldoende om een resultaat te boeken. Uit deze pijnlijke nederlaag zullen we vooral veel lering moeten trekken en deze meenemen naar de eerstvolgende wedstrijd. 

Om te beginnen aanstaande zondag tegen promovendus Chevremont, op dit moment een directe concurrent. De formatie uit Kerkrade wist net als Wittenhorst tot nu toe 12 punten te verzamelen. Het belang van de wedstrijd is hiermee duidelijk aangegeven. De uitwedstrijd in Kerkrade werd destijds pijnlijk met 3-1 verloren door een zeer zwak optreden van onze kant. Alle reden dus om dit recht te zetten en de punten in eigen huis te houden. De ploegen in de staart van de ranglijst ontlopen elkaar niet veel en staan dicht bij elkaar. Hopelijk kunnen we er zondag een mooie wedstrijd van maken met de steun van de supporters de weg naar boven weer oppakken. 

Ik ga er dan ook vanuit dat het publiek de weg naar het sportpark weer massaal weet te vinden om ons ook in deze thuiswedstrijd weer te steunen. 

Tot zondag!

Kevin van Asten

 

Selectie
 

Wittenhorst 1 - Chevremont 1 - zondag 2 februari, 14.30 uur 

Kevin van Asten. Thom Derks, Gijs Hagens, Daan Hendriks, Rob Joosten, Benji Nunumete, Marc van Rens, Bram Rubie, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, Bart Verheijen, Yannick Vullings, Sjors Witt, Rob Zanders, Tom Zanders.

Bijeenkomst 13.15 uur.