Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Wittenhorst-NWC en selectie

5 maart 2015

Beste supporters 

Deze week wordt de voorbeschouwing wegens omstandigheden niet door een selectiespeler geschreven.

Wat een domper afgelopen zondag in de slotminuut tegen Wilhelmina'08. Een lijkende winst werd alsnog omgezet in een gelijkspel. Voor Wilhelmina'08 een uitslag die door hun inzet toch wel verdiend was. Zo zie je maar dat je pas gewonnen bent als het daadwerkelijk tijd is.

Niet getreurd natuurlijk want Wittenhorst doet het voortreffelijk. De tweede plek op de ranglijst en met een record aantal punten in de 1e klas is om trots op te zijn. Maar, we zijn er nog niet.

Komende zondag komt rodenlantaarndrager NWC op bezoek. Het is een tegenstander die op dit moment nog meer (in positieve zin) de aandacht vraagt en krijgt dan alle andere teams. Het spreekwoord "een kat  in het nauw maakt rare sprongen" is hier wel duidelijk op zijn plaats. Opzienbarende uitslagen tegen Meerssen en Venray zegt genoeg over de kracht van dit team.

Wittenhorst zal het er dus heel moeilijk aan hebben. De wedstrijd destijds in Asten ging, geholpen door omstandigheden, voor de Horstenaren vlotter af. Maar nu beginnen we met een schone lei en zal dit NWC vanaf het begin met flair en inzet bestreden dienen te worden.

Met behulp van onze supporters is dit een grote ruggensteun en daarom roepen we hen op om aanwezig te zijn.

Tot zondag op sportpark Ter Horst. 

Piet Nabben

 

Selectie: 

 

Kevin van Asten, Lars Blenckers, Willem Derks, Willem Heijnen, Daan Hendriks, Jordi Janssen, Marc van Rens, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Bart Zanders, Rob Zanders, Tom Zanders.  

Bijeenkomst: 13.15 uur.