Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Wittenhorst-Wilhelmina'08 en selectie

11 oktober 2014

Afgelopen zondag is een dag die we maar snel moeten vergeten met zijn allen. Op bezoek bij RKSV Minor werd met 1-0 verloren, nota bene door een eigen doelpunt. Dit eigen doelpunt was typerend voor het gehele duel aan Wittenhorst-zijde. Vooral in de eerste helft konden we niet brengen wat we eigenlijk zouden moeten brengen. Negen van de tien duels gingen verloren, en in balbezit waren we veel te onrustig. Vooral op het eerste punt mag een duel nooit verloren worden, afgetroefd worden op felheid. De tweede helft waren we ondanks wat kansen niet meer in staat om het tij te keren en de punten alsnog mee naar Horst te nemen.

Aankomende zondag komt Wilhelmina’08 op bezoek in Horst, een ploeg die op de ranglijst een puntje onder ons terug te vinden is. De ploeg uit Weert heeft in 5 wedstrijden 10 goals voor en 11 tegen. Een elftal dat dus makkelijk scoort, maar achterin ook de nodige doelpunten weggeeft.
Aan ons is de taak om de punten in Horst te houden en te laten zien dat we een team zijn dat voor elkaar wil werken, want hier ontbrak het zondag aan. We hebben er alle vertrouwen in dat het zondag  een incident was, want we weten allemaal dat we kunnen voetballen. Voor elkaar door het vuur gaan, en ervoor zorgen dat de wil om te winnen meer aanwezig is dan bij de tegenstander.

Zondag 14.30 uur. De steun van de supporters zal weer nodig zijn. Tot zondag!

Rob Zanders


 

Selectie

Wittenhorst - Wilhelmina'08 - zondag 12 oktober - 14.30 uur  

Kevin van Asten, Lars Blenckers, Willem Heijnen, Daan Hendriks, Jordi Janssen, Marc van Rens, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Bart Zanders, Rob Zanders, Tom Zanders, Willem Derks.  

Bijeenkomst: 13.15 uur sportpark.