Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wijzigingen Technische Commissie

Wijzigingen Technische Commissie

26 november 2022

O23-elftal succesvol van start

Ons nieuwe O23-1 elftal heeft een vliegende start gemaakt. Ondanks dat afgelopen zaterdag voor het eerst punten zijn verspeeld, staat ons hoogste opleidingsteam fier bovenaan en kan het volgende week kampioen worden.

Een mooie ontwikkeling welke voor een niet onbelangrijk deel te danken is aan Richard Kleuskens. Richard heeft als Technisch Coördinator niet alleen mede aan de basis gestaan van dit nieuwe opleidingsteam, maar fungeert ook als trainer van dit elftal. Hoe succesvol ook; dit is een pittige klus die Richard naast een fulltime baan vervult.

Richard Kleuskens stopt als trainer O23-1

Richard heeft dan ook aangeven zijn functie als trainer voor komend seizoen ter beschikking te stellen en zijn kennis en ervaring verder in dienst te willen stellen van de verdere ontwikkeling van de voetbaltechnische organisatie en jeugdopleiding bij Wittenhorst. Ondertussen gaan we op zoek naar een trainer voor O23-1 voor komend seizoen. De vacature is inmiddels uitgezet en hier te bekijken. 

Wilem-Jan van Rens terug als trainer

Willem-Jan van Rens heeft aangegeven komend seizoen juist weer het liefst als trainer van een prestatief elftal in de middenbouw of onderbouw op het veld te staan en daarmee te willen stoppen als Technisch Coördinator Middenbouw. Willem-Jan is, voordat hij Technisch Coördinator werd, jarenlang trainer geweest van jeugdteams, waaronder JO16-1, JO15-1 en JO13-1. We zijn dan ook erg blij Willem-Jan weer aan ons trainersgilde toe te kunnen voegen. De komende tijd zal duidelijk worden welk elftal het beste bij hem past.

Richard gaat de rol van Willem-Jan overnemen en wordt komend seizoen de Technisch Coördinator voor Bovenbouw en Middenbouw. Doordat hij de coördinatie doet voor alle prestatieve teams vanaf de JO13-1 tot en met Wittenhorst 1, kan hij de optimale afstemming en doorstroming waarborgen.

Commissie Technische Zaken