Wittenhorst

Zoeken | Contact

Winnaars bekend: Op naar de Landelijke Finale NK Shoot Out

Winnaars bekend: Op naar de Landelijke Finale NK Shoot Out

30 mei 2023

Bij Wittenhorst zijn de jonge voetbaltalenten van JO8 tot JO12 druk bezig geweest met de spannende voorrondes op ons eigen sportpark. Na een intense afvalrace zijn er voor elke categorie winnaars gekroond, en zij hebben nu de eer om door te gaan naar de landelijke finale van het NK Shoot Out!

Deze vijf winnaars zullen hun vaardigheden en talenten op de proef stellen tijdens de finales op 25 juni in het indrukwekkende Excelsior stadion in Rotterdam. Laten we een groot applaus geven voor Noah van JO8, Milan van JO9, Cas van JO10, Sam van JO11 en Tijn van JO12. Ze hebben hard gewerkt en verdienen deze geweldige kans om hun club te vertegenwoordigen op het hoogste niveau.

Maar wat is een Shoot Out eigenlijk? Het is een spectaculair alternatief voor de traditionele penalty, waarbij spelers niet alleen kracht, maar ook slimheid, techniek en wendbaarheid moeten tonen. De speler start op 20 meter van het doel en heeft slechts 10 seconden om te scoren. Voor de keeper is het een ultieme uitdaging om te heersen in het 1-tegen-1 duel.

We zijn enorm trots op onze jeugdspelers die deze kans hebben verdiend. Ze hebben laten zien dat ze de meeste goals kunnen scoren in het 1-tegen-1 duel. Laten we hen aanmoedigen en vol vertrouwen uitkijken naar de landelijke finale. Wittenhorst is klaar om te schitteren in de Shoot Out en te laten zien wat we in huis hebben!