Wittenhorst beloont zich niet

1 december 2013

Wittenhorst liet in deze 6-puntenwedstrijd de volle winst liggen. Met name in de tweede helft toen RVU een numerieke minderheid kreeg had Wittenhorst de kans om door te drukken. De goed geposteerde achterhoede van de gastheren gunde de voorwaartsen van Wittenhorst geen vrijheid en zodoende kon het veldoverwicht geen voordeel opleveren. RVU was content met deze 0-0.

Voor rust hadden zowel RVU als Wittenhorst op voorsprong kunnen komen. De grootste kans kreeg Thom Derks die de terugspringende bal van de uitstekende doelman op schitterende wijze onschadelijk maakte.

Na de pauze was RVU met countert gevaarlijk, maar ook hier was de doelman de uitblinker. Wittenhorst heerste in het laatste halfuur, maar de juiste pass bleef helaas uit.

Wittenhorst 2 kon een mooie 2-1 zege boeken op OSS'20 en doordat koploper HVCH 2 een nederlaag leed gaan de mannen van Math Joosten nu aan de leiding.

Ook het derde elftal behaalde een fraaie 2-0 overwinning en neemt in de rangschikking een fraaie positie in.