Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wittenhorst koestert gelijkspel in Meerssen

9 maart 2014

Wittenhorst kon met een verdiend gelijkspel juichend het veld in Meerssen verlaten. Temeer daar de Horstenaren 2 basisspelers moesten missen waren de vooruitzichten niet hoopgevend. Maar met een geweldige inzet kon dit gelijkspel uit het vuur worden gesleept.

Meerssen wilde direct Wittenhorst aanpakken. Dit had in de 3e minuut al bijna meteen succes. Het doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Hiervoor kon Sjors Witt de bal schitterend pareren. Meerssen bleef de aanval zoeken en Wittenhorst moest terug. Dit gebeurde bijna de gehele eerste helft.

Na de pauze werd bijna een slippertje afgestraft, maar met een sliding werd de bal uit de doelmond gewerkt. In het verdere verloop bleef Meerssen - de nr. 2 op de ranglijst - het doel van Wittenhorst opzoeken. De achterhoede gaf geen krimp. In de slotfase kwam Wittenhorst enkele male gevaarlijk opzetten. Drie corners op rij haalden verder niks uit. Het laatste fluitsignaal, heel laat in blessuretijd, was voor Wittenhorst reden om te juichen. Een prachtig punt tegen de kampioenskandidaat.