Wittenhorst

| Contact

Wittenhorst Vriendenclub van FC Robinstijn

30 december 2020

Wittenhorst gaat een maatschappelijke samenwerking aan met FC Robinstijn en wordt daarmee Vriendenclub van FC Robinstijn. 

FC Robinstijn is een maatschappelijke organisatie die voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling laat gaan voor kinderen die ernstig ziek zijn (geweest), die een geestelijke of lichamelijke beperking hebben of die iets ingrijpends hebben meegemaakt. FC Robinstijn zet de kinderen in het zonnetje door leuke dagen te organiseren bij Betaald Voetbalclubs of met beroemde voetballers. 

Als Vriendenclub werkt Wittenhorst mee om wensen in vervulling te laten gaan die te maken hebben met (leden van) Wittenhorst of met Horst of omgeving. Zo werd op 1 maart dit jaar ook Wittenhorst- jeugdspeler Sven Aarts door FC Robinstijn in het zonnetje gezet als Fan of the Match bij PSV. Daarnaast kan Wittenhorst gebruikmaken van de kennis en het netwerk van FC Robinstijn ter versterking van initiatieven binnen de club, zoals de ontwikkeling van het G-voetbal.  Wittenhorst zal zich op haar beurt inzetten voor het vergroten van de naamsbekendheid van FC Robinstijn.  Samen met FC Robinstijn zal Wittenhorst fondswervende activiteiten organiseren waar beiden van zullen profiteren. 

Wij zijn er trots op dat we een van de eerste amateurclubs zijn die zich verbindt aan FC Robinstijn en kijken uit naar de samenwerking. 

Meer informatie over FC Robinstijn is te vinden op: https://www.fcrobinstijn.nl/ 

Foto: Horst24