Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wordt Verwacht: Instructiebijeenkomst Facebook

9 februari 2013

Het gebruik van de Social Media neemt behoorlijke vormen aan. De Facebook pagina van RKsv Wittenhorst heeft inmiddels 418 volgers, een prachtig aantal waar menig amateurclub jaloers op is en ook Twitter wordt steeds meer benut. Regelmatig horen we geluiden van leden die aangeven nog niet helemaal goed te zijn ingevoerd in de wereld van Facebook en Twitter. 

De commissie PR Marketing en Communicatie is in opbouw. Een van de leden van deze commissie in wording is Koos Hoeijmakers, speler van Wittenhorst 2. Koos is specialist op het gebied van Social Media en heeft dit ook regelmatig bedrijfsmatig geimplementeerd. Hij heeft o.a. ook de Facebook Pagina van Wittenhorst ontwikkeld. 

Koos bereidt momenteel een instructieavond voor, waarmee hij belangstellenden meeneemt in de wereld van Facebook, met een uitstapje naar Twitter. Zodra het programma en de datum bekend zijn zullen we dit uiteraard meteen publiceren. Als  je geinteresseerd bent in deze instructiebijeenkomst, ook interessant voor zakelijk gebruik, dan kun je dit al melden via : PRMarketing@RKsvWittenhorst.nl

Je ontvangt dan een uitnodiging voor de bijeenkomst.