Wittenhorst

Zoeken | Contact

Zaal 1 op Titelkoers ('t verslag)

5 februari 2013

Dankzij een schitterende 6-2 thuisoverwinning tegen Lake Valley (6-2) heeft Horst goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. 

Afgelopen maandag stond de wedstrijd tegen Lake Valley op het programma. De afgelopen jaren ware spektakelstukken maar de Wittenhorst locomotief lijkt op stoom en niet meer te stoppen. Ook Lake Valley was machteloos tegen een spetterend Zaal 1. Ondanks een vroege opening (na 3 min), counter Dennis op Bart V die een crosspass in de voeten van Dorian liet belanden en voor de 1-0 tekende, was het een voorzichtig en moeizaam begin. Lake Valley kon door een persoonlijke fout langszij komen (1-1). Het spel golfde nog op en neer en het was dankzij Vincent die een bal prachtig in de kruising deed belanden dat Wittenhorst op de 2-1 kon komen. Lake loerend op de counter, Horst het spel laten makend. Maar tot echt grote kansen kwam het niet meer voor de rust.

RUST

Maar o wee, de tweede helft werd een heerlijke demonstratie zaalvoetbal. Eerst was het de beurt aan Daan die met een snoeihard schot door 't midden de keeper kansloos liet (3-1). Misschien wel de mooiste van de avond was een prachtige lob door Bart Z vanaf de eigen helft richting Daan die zich vrij voor de keeper had gemanoeuvreerd en met het hoofd de 4-1 op het scorebord liet noteren. Lake zichtbaar verrast, aangeslagen en gefrustreerd begon naar andere middelen te grijpen en maakte enkele harde overtredingen. Ook ingegeven door momenten van galery play aan Wittenhorst zijde. Dit resulteerde uiteindelijk dan ook in een man meer situatie na een vuile charge op Daan. Horst zag echter geen kans tijdens de overtal situatie de score verder uit te breiden. Das Futsalphantom deed dat ruim 10 minuten voor tijd alsnog (typische draai om as). Na een wat rommelige fase was het aan Vincent om te counteren en wederom was het Dorian in scoringspositie die de 6-1 noteerde. De 6-2 van Lake was er alleen nog een voor de statistieken. 

Een COLLECTIEF sterk optreden zorgt ervoor dat Zaal 1 dus hard op weg is naar een hernieuwd kampioenschap. Helden de nieuwe nr 2 staat op 4 punten. Als Horst de lijn van de afgelopen weken en maandagavond door weet te zetten kan en mag het kampioenschap Zaal 1 niet ontgaan. Uiteraard geldt de huid van de beer niet verkopen voor hij geschoten is

Nu eerst genieten van de Carnaval waarna maandag 18 feb eerst een bekerwedstrijd op het programma staat. Begin maart is dan weer de eerst volgende competitie wedstrijd.