Wittenhorst

Zoeken | Contact

Taakie: Waar ligt jouw talent voor onze club?

Wittenhorst wil iedereen graag beter leren kennen! Ook zonder kennis van buitenspel, Cruyff-turns, Maradona-spins, Rabona's, Rainbow Flicks of GOATs. Met Taakie matchen we jouw vaardigheden en interesses aan hulpvragen van onze club. Misschien ben je wel een meesterorganisator, een creatief genie of een probleemoplossende tovenaar. Mochten wij eens tegen een uitdaging aanlopen, dan kunnen we met Taakie heel handig 'scouten' wie er plezier aan zou beleven om een helpende hand te bieden. Door het stellen van slechts een paar vragen aan onze (ouders van) leden en vrijwilligers krijgen wij een goed beeld van al die unieke persoonlijkheden die onze club rijk is!

Taakie heeft een positieve insteek. Dankzij Taakie benaderen we jou alleen als we in jou de beste match zien! Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een WhatsAppje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen! Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer plezier wij aan Taakie beleven. Help jij mee!? Wat misschien klein lijkt voor jou, maakt jou voor ons een ware topscorer en echte “Greatest Of All Time”. Na het beantwoorden van de vragen zie je waar jouw talent ligt!

Waar ligt jouw talent? Doe de test
 

Heb je vragen over Taakie, vrijwilliger worden of zaken die je denkt dat hiermee te maken hebben? Neem gerust contact op met vrijwilligers@rksv-wittenhorst.nl.

slide-3-1-taakie-wittenhorst.jpg