Wittenhorst

Zoeken | Contact

Bart Joosten nieuwe voorzitter vernieuwd Wittenhorst bestuur

Bart Joosten nieuwe voorzitter vernieuwd Wittenhorst bestuur

4 oktober 2022

Op de Algemene Ledenvergadering van 3 oktober jl. hebben de leden unaniem hun goedkeuring gegeven aan Bart Joosten als nieuwe voorzitter en een viertal nieuwe bestuursleden voor diverse bestuursfuncties. Daarmee is het bestuur, op bestuurslid Organisatorische Zaken (OZ) na, weer op volle sterkte.

Vier bestuursleden nemen om wisselende, maar begrijpelijke redenen afscheid van het bestuur. Op de eerste plaats Jeroen Bouten, hij draagt het Penningmeesterschap over aan Roel Thielen. Joop Theunissen neemt eveneens afscheid van het bestuur en zijn rol binnen de commissie Technische Zaken en draagt die over aan Remco Scheres. De functie van bestuurslid Verenigingszaken, de afgelopen jaren ingevuld door Natascha Smits, wordt overgedragen aan Dezeree Verheijen. Tot slot draagt John van Helden zin bestuursfunctie CommerciĆ«le Zaken over aan Karlijn Beerkens. Zoals in eerdere berichtgeven reeds aagegeven, draaien alle nieuwe bestuursleden al enige tijd mee binnen het bestuur. 

Het bestuur is erg trots dat vrijwel alle vacante functies zijn ingevuld en de toekomst dus weer op volle sterkte tegemoet kan, met Bart Joosten als kersverse voorzitter. 

alv_2022_bart neemt taken ron over.JPEG

Kersverse voorzitter Bart Joosten bedankt aftredend voorzitter Ron van den Bekerom voor zijn inzet de afgelopen vijf jaar en neemt daarbij het stokje over.

alv_2022_afscheid bestuursleden.JPEG

v.l.n.r.: Jeroen Bouten, Natascha Smits, John van Helden en Joop Theunissen nemen afscheid van het bestuur

alv_2022_nieuwe bestuursleden en voorzitter.JPEG

De nieuw toegetreden bestuursleden van RKsv Wittenhorst 
v.l.n.r.: Bart Joosten (voorzitter), Remco Scheres (Technische Zaken), Karlijn Beerkens (Commerciƫle Zaken), Dezeree Verheijen (Verenigingszaken) en Roel Thielen (Penningmeester)

alv_2022_nieuw bestuur.JPEG

Het voltallige vernieuwde bestuur van RKsv Wittenhorst