Wittenhorst

Zoeken | Contact

Berkeldag 2012 zeer geslaagd!

27 december 2012

Dankzij de medewerking van de vele begeleiders en een hoofdzakelijk goede opkomst is ook deze Berkeldag wederom zeer geslaagd te noemen.

De jongste kinderen moesten al vroeg uit de veren, misschien dat dit de geringe opkomst van de mini F-teams verklaarde? Een voordeel was dat sommige leiders konden herstellen van een korte nachtrust.

Na de mini's kwamen de oudere F-teams die ook de beroemde spellen deden en daarnaast enkele wedstrijdjes. Vol overgave werd er getijgerd, gedribbeld, bank geschoten etc. Het eerbetoon aan Jan Thielen viel ook dit jaar weer goed in de smaak.

Na een heerlijke gezonde lunch was het s'middags tijd voor de E- en de D-teams. Met een zeer goede opkomst werd er een halve competitie bankvoetbal gespeeld. Er werd super veel gescoord met regelmatig korfbaluitslagen.

Nadat iedereen moe maar tevreden vertrokken was mocht de jeugdige leiding proberen om eindelijk eens van de oude hap te winnen. Nadat nestor Huub de aftrap gedaan had was het een kat en muisspel. Al mag je van oud met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar niet echt spreken, het nog jeugdigere team kwam er niet aan te pas. Uitslag 11-3. Volgend jaar weer een nieuw kans.

Bram, Jeroen, Martijn, Daan, Dirk, Kevin, Juul, Matti, Rob, Dennis, Sid, Joost, Noud, Bart en Nicky allen bedankt !