Wittenhorst

| Contact

Deelnemersveld voetbalquiz gevuld

3 oktober 2021

Goed nieuws! Het deelnemersveld van de Wittenhorst voetbalquiz van zaterdag 18 december is gevuld. Maar liefst 50 teams (100 deelnemers) hebben zich aangemeld voor de derde editie, die opnieuw zal worden gepresenteerd door Huub Cox en Antoine Driessen.

Van twee aangemelde teams dienen wij het deelnamebedrag nog te ontvangen; wij vragen hen dit zo spoedig mogelijk te doen.

Wat als je alsnog mee wil doen?

Je kunt een tweetal opgeven door te mailen naar: dannyvdberghe@rksv-wittenhorst.nl. Indien een ander tweetal zich alsnog af dient te melden, kan het eerste tweetal wat als 'back-up' staat, alsnog deelnemen.

Ik heb me ingeschreven, maar ik ben alsnog verhinderd...

Geef aan de organisatie door wanneer je met een andere partner deelneemt of wanneer het tweetal helemaal niet kan deelnemen. We passen dan de deelnemerslijst aan en zo krijgt een ander tweetal alsnog de kans om deel te nemen. Je kunt contact opnemen via: dannyvdberghe@rksv-wittenhorst.nl.

Houd de website de komende periode in de gaten voor verdere updates omtrent de quizavond! 

Ik vind de quiz niets aan, maar wil wel mijn steentje bijdragen...

...dat kan! Wij zoeken namelijk vrijwilligers die op de avond zelf willen helpen. Met name in het nakijken van de quiz zit aardig wat tijd, dus daar hebben we hulp bij nodig. Verder moeten er bijvoorbeeld ook glazen gehaald worden. Hiervoor kun je mailen naar Danny van den Berghe via: dannyvdberghe@rksv-wittenhorst.nl