Wittenhorst

Zoeken | Contact

Gebruik Social Media RKsv Wittenhorst groeit

22 april 2014

Al weer geruime tijd maakt RKsv Wittenhorst gebruik van Social Media. Afgelopen weekend werd de grens van 600 Facebook volgers bereikt, maar ook de Twitter pagina kent inmiddels meer dan 550 volgers. De Linkedin pagina Business Club RKsv Wittenhorst “Samen Sportief Zaken Doen” heeft ruim 100 leden en ook deze vorm van Social Media is groeiende.

Een mooi moment om dit succes te delen en alle leden op te roepen zich aan te sluiten bij de verschillende Social Media en ook op deze manier altijd op de hoogte te zijn/blijven van de ontwikkelingen. Een kleine moeite waarmee je een bijdrage levert aan een verbetering in de communicatie tussen de vereniging en de leden, maar ook alle andere geinteresseerden die RKsv Wittenhorst een warm hart toedragen. Heb je een Linkedin profiel en wil je je aanmelden? Kies dan op de Homepage (rechtsboven) op de icoontjes van Facebook en/of Twitter. 

RKsv Wittenhorst Linkedin:

Naast de sociale aspecten rond Facebook en Twitter kun je via de Linkedin Groep je eigen carriere-profiel kenbaar maken bij alle relaties in het netwerk van RKsv Wittenhorst, die deelnemen aan deze groep. Veel recruiters kijken tegenwoordig eerst op Linkedin voordat ze uberhaupt advertenties voor vacatures plaatsen. Het kan dus ook zomaar van belang zijn om je carriere te ondersteunen door je bij deze groep aan te melden. Zo kan RKsv Wittenhorst indirect misschien bijdragen tot het verstevigen van je netwerk! Wil je je aansluiten bij deze Linkedin groep, ga naar de INFO pagina van deze website, bij Direct Naar klik je op de link Linkedin. 

RKsv Wittenhorst VoetbalAPP

Met ingang van het komende seizoen (nu dus nog niet beschikbaar!) zal RKsv Wittenhorst een eigen voetbal App lanceren, die op de achtergrond momenteel volop in ontwikkeling is. De APP zal t.z.t. naast de website een belangrijke bijdrage gaan leveren aan alle basisinformatie rondom wedstrijden, uitslagen, standen, teaminformatie etc. Steeds meer leden en supporters vergaren informatie met de mobiele telefoon, een ontwikkeling waarin RKsv Wittenhorst zeker niet achter wil blijven als het gaat om de belangrijke informatievoorziening aan leden en betrokkenen.

Sponsoring VoetbalAPP:

Op de teampagina’s in de RKsv Wittenhorst VoetbalAPP nemen we uiteraard de teamsponsors mee, zodat deze, desgewenst prominent aanwezig kunnen zijn. Daarnaast zijn er diverse algemene pagina’s met een groot doelgroep bereik, dat voor sponsors van deze toekomstige APP een mooie aanvulling kan zijn. Ben je geinteresseerd in deze vorm van sponsoring neem dan contact op met  commercielezaken@rksv-wittenhorst.nl

Kortom, ook ten aanzien van alle moderne communicatiemiddelen is RKsv Wittenhorst volop in ontwikkeling.