Wittenhorst

| Contact

Geef je op voor de Wittenhorst voetbalquiz

1 oktober 2021

Update 3-10: let op! Het deelnemersveld is inmiddels volledig bezet. Opgeven via het formulier is niet meer mogelijk. Lees er meer over via dit nieuwsbericht: Deelnemersveld voetbalquiz gevuld | RKsv Wittenhorst (rksv-wittenhorst.nl).

 

Op zaterdagavond 18 december vindt de derde editie van de Wittenhorst voetbalquiz plaats. Het is vanaf nu mogelijk om je op te geven!

Hoe geef ik me op?

Dat doe je door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld op het digitale inschrijfformulier de namen van de deelnemers en een e-mailadres. Let op: de opgave is pas geldig als wij het inschrijfgeld van 15 euro (per team) hebben ontvangen op rekeningnummer NL85RABO 0123614937 t.n.v. RKsv Wittenhorst o.v.v. "inschrijfgeld voetbalquiz". 

Zorg er dus voor dat je meteen het geld overmaakt. Je ontvangt dan van ons op het op het formulier ingevulde e-mailadres een e-mail ter bevestiging dat de deelname definitief is.

Wat is verder belangrijk om te weten?

  • Van de twee deelnemers moet er minimaal één lid zijn van Wittenhorst.
  • Het inschrijfgeld bedraagt vijftien euro per tweetal. Dit bedrag is gebaseerd op de kosten die wij als organisatie maken. Dat zit 'm vooral in het huren van de apparatuur, huur van de hangtafels en krukken en andere materialen.
  • Houd de avond vanaf 'n uurtje of half acht vrij. De quiz start immers om kwart voor 8, dus iedereen wordt geacht om dan aanwezig te zijn.
  • Verder is de opzet van de avond zo goed als vergelijkbaar met vorig jaar.

Ik vind de quiz niets aan, maar wil wel mijn steentje bijdragen...

...dat kan! Wij zoeken namelijk vrijwilligers die op de avond zelf willen helpen. Met name in het nakijken van de quiz zit aardig wat tijd, dus daar hebben we hulp bij nodig. Verder moeten er bijvoorbeeld ook glazen gehaald worden. Hiervoor kun je mailen naar Danny van den Berghe via: dannyvdberghe@rksv-wittenhorst.nl