Wittenhorst

Zoeken | Contact

Geslaagde aftrap van het nieuwe seizoen

Geslaagde aftrap van het nieuwe seizoen

25 september 2023

Afgelopen dagen trapten we het nieuwe seizoen af met ons openingsweekend. Bij Wittenhorst vinden we het belangrijk om elkaar te blijven ontmoeten, en dat bleek maar weer dit weekend. Ontmoeting en samenzijn passen perfect bij de kernwaarden van onze club. Deze waarden zijn niet alleen woorden op papier; ze beschrijven waar we voor staan en wat we vol enthousiasme uitdragen naar buiten toe. Ook in de vele evenementen die we organiseren.

Een mooi gebaar van gastvrijheid: niet alleen onze eigen teams konden genieten van een broodje knak, eieren met spek of een heerlijk broodje kaas, maar letterlijk íedereen op ons sportpark! Dus ja, ook de tegenstanders en hun begeleiders konden aanschuiven. Sportiviteit bevindt zich niet alleen op het veld vinden wij.

Van een veelvuldig gebruikt springkussen tot de stralende zon die het hele weekend de boventoon voerde - alles viel op zijn plek. Onze hoofdsponsoren Van Tilburg, Raedts en Energa wisten iedereen te verblijden met een ijsje. En alsof dat nog niet genoeg was: Wittenhorst 1 speelde voor het eerst op zaterdag en sloot de dag af met een overwinning en veroverde daarmee de eerste plek. Ook al was het maar voor even :).

Het bruisende evenement werd mogelijk gemaakt door ons toegewijde team van Activiteiten Jeugd. Wil je ook onderdeel zijn van dit soort gezellige evenementen? Het team kan altijd extra handen gebruiken. Als je wilt helpen om van de komende evenementen een even groot succes te maken, meld je dan aan! Samen maken we er iets geweldigs van.

seizoensopening-broodje-knak-kaas.jpeg
seizoensopening-jeugd-zaterdag-sportpark.jpeg
seizoensopening-hoofdsponsor-energa-van-tilburg-raedts-ijs-kar-jeugd.jpeg
seizoensopening-weekend-eieren-spek-bbq.jpeg