Wittenhorst

Zoeken | Contact

In Memoriam Ger Everaerts

In Memoriam Ger Everaerts

21 november 2021

Tot ons verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden op 87-jarige leeftijd van ons erelid Ger Everaerts. Ger, niet zo maar een lid. Vanaf de aanmelding op 1 sept. 1948 was het al duidelijk dat voetbal en dan met name iets voor de jeugd doen zijn grote passie was.

Hoeveel F’jes heeft hij niet op een woensdagnamiddag de eerste beginselen van het voetbal bijgebracht, Wie kan hem nazeggen dat hij Dirk Marcellis onder zijn hoede had en ga zo maar door.

Wie kan hem nazeggen dat hij de jeugdafdeling leidde toen die een stormachtige groei meemaakte? En wie kan hem nazeggen dat er een speciaal hoofdstuk in ‘Wij blijven trouw die kleuren’ aan hem gewijd is?  

Hoeveel kaderfuncties heeft Ger niet gehad in zijn hele Wittenhorst-loopbaan. In alle geledingen was Ger dan ook aanwezig. Er was maar één ding wat voor hem telde en dat was Wittenhorst.

Voor al deze werkzaamheden was het voor het bestuur dan ook niet moeilijk om hem te benoemen tot erelid van Wittenhorst.

We zijn Ger veel dank verschuldigd voor alles wat hij in zijn lange Wittenhorsttijd heeft gedaan vooral met zijn positieve blik en houding.

We wensen Stan, Leon en Helle, Mariëlle en Frank, kleinkinderen en verdere familie, veel sterkte toe om dit verlies te dragen.

 

De familie neemt op vrijdag 26 november in besloten kring afscheid van Ger en biedt mensen de mogelijkheid om de samenvatting van het leven van Ger te volgen via een livestream vanaf 10:20 uur. Deze livestream is te volgen via: https://youtu.be/1PdT8c8ibos