Wittenhorst

Zoeken | Contact

In memoriam Jan Hesen

In memoriam Jan Hesen

6 december 2022

Vandaag ontvingen we het bericht dat ons erelid Jan Hesen op 81-jarige leeftijd is overleden. 

Voor onze vereniging en speciaal voor de jeugd had Jan een bijzonder warm hart. Zo was hij lang secretaris in het jeugdbestuur en jarenlang wedstrijdsecretaris bij de jeugd. In 1993 kreeg Jan hiervoor de zilveren NKS-speld en werd hij bij Wittenhorst benoemd tot erelid. 

Jan is scheidsrechter geweest bij de lagere elftallen. Hij is lid van de parkcommissie geweest. Hij ging met genoegen bijna iedere maandag naar de kantine waar diverse klusjes stonden te wachten die hij graag afwerkte. Hij had veel foto's van Wittenhorst die hij verzamelde, afdrukte en waar hij veel herinneringen aan ophaalde. Jan bezocht lange tijd de wedstrijden van Wittenhorst 1. Ook bleef hij trouw en heel erg lang wekelijks het wedstrijdprogramma van jeugd en senioren ophangen in de kantine. 

Als actieve voetballer vinden we Jan terug als speler in de A1 en in het seizoen 1963/64 was hij eerste elftalspeler waarin hij 2 doelpunten scoorde. Jan, Wittenhorst is bijzonder veel dank verschuldigd voor al die dingen die je voor Wittenhorst hebt gedaan, we zullen dit niet vergeten.

Enkele maanden geleden heeft de vrijwilligerscommissie nog een bezoek gebracht aan Jan om hem te bedanken voor alles wat hij de afgelopen zestig jaar heeft betekend voor Wittenhorst. Dit artikel is hier nog eens terug te lezen. 

Annie, kinderen en familie, veel sterkte en alle goeds toegewenst.