Wittenhorst

| Contact

In het zonnetje gezet: Jan Hesen

19 september 2022

Deze week heeft een afvaardiging van de vrijwilligerscommissie een bezoek gebracht aan ons lid Jan Hesen (81). Jan is aankomend jaar niet alleen 70 jaar (!) lid, hij is ook al zo'n zestig jaar actief als vrijwilliger voor Wittenhorst. Helaas laat Jans gezondheid het de laatste tijd niet toe om nog met enige regelmaat een bezoek te brengen aan ons sportpark en hierdoor zijn steentje bij te dragen. Reden voor de vrijwilligerscommissie om hem en zijn vrouw Annie thuis op te zoeken. Er werd hen een mooie bos bloemen overhandigd met een dankwoord voor alles wat Jan de afgelopen decennia voor de club heeft betekend. 

De lijst met functies door de jaren heen is ongekend lang: jeugdleider, scheidsrechter, lid van het jeugdbestuur, het wedstrijdsecretariaat, accomodatiecommissie, facilitaire zaken, de Jeugdvoetbaldagen en de laatste jaren ook steevast in de parkcommissie: door deze grote staat van dienst is hij in het verleden al meer dan terecht uitgeroepen tot erelid van Wittenhorst. Dit is slechts een greep uit het verleden van Jan zijn functies binnen Wittenhorst. 

Jan, op de ietwat verouderde foto van de parkcommissie de vierde van links, is één van de langst dienende leden en vrijwilligers van de club, iemand die door de jaren heen met honderden leden en vrijwilligers heeft gewerkt en daardoor een waar clubicoon is geworden. We hopen dat zijn gezondheid het toelaat om toch nog met enige regelmaat een bezoekje te brengen aan het sportpark. Hoe dan ook; we willen ook via deze weg Jan bedanken voor alle jaren trouwe dienst en wensen hem en zijn vrouw Annie veel beterschap toe.