Wittenhorst

Zoeken | Contact

Incasso contributie 2022-2023

Incasso contributie 2022-2023

28 november 2022

Beste leden,

Tijdens de ledenvergadering van 3 oktober jl. zijn de nieuwe contributiebedragen over het seizoen 2022-2023 bekend gemaakt. Besloten is dat contributie 5% stijgt ten opzichte van het seizoen 2021-2022. Het contributiereglement blijft verder ongewijzigd. Met het vaststellen van de contributie voor het seizoen 2022-2023 kan ook de incasso plaatsvinden. In de week van maandag 5 december 2022 wordt de contributie geïncasseerd. 

De verhoging van contributie is noodzakelijk vanwege een indexering van kosten over de hele breedte waar de club mee te kampen heeft. Eén van deze kosten is een verhoging van de energieprijzen, welke ook voor onze vereniging zwaar weegt. 

Alle leden ontvangen een factuur met specificatie per e-mail. De contributiebedragen zijn inmiddels ook terug te vinden op de website.

Conform het contributiereglement artikel 2 lid 2 krijgen leden zonder machtiging automatische incasso, een toeslag van € 10,-- administratiekosten in rekening gebracht. Leden die geen automatische incasso hebben doorgegeven dienen de verschuldigde contributie zelf binnen twee weken over te maken.

Wij verzoeken alle leden om voldoende saldo op de rekening te hebben voor automatische incasso. Indien door toedoen van het betrokken lid de automatische incasso geweigerd wordt, zal conform contributiereglement artikel 2 lid 3 een toeslag van € 10,-- administratiekosten in rekening worden gebracht.

Mocht het wenselijk zijn om een betalingsregeling te treffen, dan kan er altijd contact worden opgenomen voor het maken van concrete afspraken hierover via contributie@rksv-wittenhorst.nl. Overige vragen en/of opmerkingen omtrent de contributie kunnen aan ditzelfde adres worden gericht.

Wij wensen iedereen veel voetbalplezier toe dit seizoen.

De commissie financiële zaken