Wittenhorst

Zoeken | Contact

Jeffrey Cuppen en Martijn van Ooijen vertrekken bij Wittenhorst

Jeffrey Cuppen en Martijn van Ooijen vertrekken bij Wittenhorst

24 mei 2023

Jeffrey Cuppen en Martijn van Ooijen zijn bezig aan hun laatste weken als voetballer bij Wittenhorst. Beiden zullen aan het einde van het seizoen de club verlaten en gaan een nieuwe uitdaging aan bij een andere club.

Beide heren hebben hun jeugdopleiding genoten bij Wittenhorst. Na het afronden van de jeugdopleiding, heeft Martijn enkele seizoenen bij Wittenhorst 2 gespeeld, waar hij o.a. beslag wist te leggen op de beker. Vervolgens sloot hij aan bij het eerste elftal, waar hij de afgelopen seizoenen regelmatig een basisplek had, maar ook als invaller een belangrijke bijdrage had in de opmars van ons eerste elftal. Martijn is echter op zoek gegaan naar een club waar de kans groter is om wekelijks veel minuten te maken en deze heeft hij gevonden in sv United, dat zich onlangs wist te handhaven in de 3e klasse. We willen Martijn dan ook van harte bedanken voor zijn bijdrage de afgelopen seizoenen en wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging. 

Jeffrey speelde ook enkele seizoenen voor ons destijds prestatief tweede elftal en wist samen met Martijn de beker te winnen. Mede omdat hij toentertijd de aansluiting met het eerste elftal niet wist te maken én hij wel graag in een eerste elftal wilde spelen, koos hij enkele seizoenen geleden voor een overstap naar sv United. Uiteindelijk koos hij twee seizoenen geleden voor een terugkeer op sportpark Ter Horst en sloot hij aan bij de groep van trainer Sjoerd van der Coelen. Hij gaat echter studeren in Breda en heeft hier een club gevonden (The Gunners) waar hij op prestatief niveau kan gaan voetballen. We gunnen hem dan ook deze mogelijkheid en wensen hem alle succes om in Breda het studeren met het voetballen te combineren. 

Jeffrey en Martijn; bedankt voor de afgelopen jaren! 

230430_ De warming up_16.JPG