Wittenhorst

| Contact

JO8 én JO9 winnen toernooi bij Volharding

13 juni 2022

Waar sportpark Ter Horst in het teken stond van het Guus Janssen voetbaltoernooi waren er verschillende jeugdteams afgereisd naar Vierlingsbeek voor het voetbaltoernooi daar. De teams JO8-4, JO9-5 en JO11-2 waren te gast op het sportpark van Volharding om het seizoen af te sluiten. 

Tientallen teams deden aan dit toernooi mee. Zelfs sv Melderslo en SJO America/Meterik kwamen we tegen. Het was erg gezellig. De sfeer buiten de wedstrijden is net zo belangrijk als op het veld. Een heel verschil met het toernooi in Blerick twee weken geleden. Gemoedelijk en vooral samen plezier maken was tussen de teams onderling belangrijk. 

Een toernooi met prachtig weer, goede organisatie en een succesvolle prijsuitreiking voor de teams. JO8-4 én JO9-5 hebben met de eerste prijs het sportpark verlaten en JO11-2 met een tweede plaats. Gefeliciteerd! Een knappe prestatie.

Op de terugweg een ijsje bij Clevers in Overloon om het seizoen qua toernooien af te sluiten. Veel succes aan alle andere teams die nog toernooien gaan spelen. Ze kunnen nu al niet wachten op de Voetbaldagen in augustus