Wittenhorst

Zoeken | Contact

Joost Hendriks van Veritas naar Wittenhorst

Joost Hendriks van Veritas naar Wittenhorst

15 mei 2024

Joost Hendriks uit Baexem maakt komend seizoen de overstap van Veritas naar Wittenhorst. De 25-jarige linksbenige aanvaller speelt al vele seizoenen bij Veritas in zowel de 1e als 2e klasse.  

“Nadat Joost van Rensch aangaf te stoppen na dit seizoen, zijn we op zoek gegaan naar een directe vervanger voor hem. Met Jelle Janssen hebben we een eigen talent in huis met veel potentie die ook op de positie van Joost van Rensch kan spelen en daarom sluit Jelle komend seizoen ook aan vanuit de O23 selectie. Maar met zijn 19 jaar mist hij nog de ervaring van veel wedstrijden spelen op seniorenniveau” aldus Dennis van den Bekerom. “Joost Hendriks kan daarnaast ook op andere posities uit de voeten en zal met zijn persoonlijkheid iets extra's toevoegen aan de nieuwe selectie, dat heeft hij bij Veritas al laten zien de afgelopen jaren”. 

Joost Hendriks licht toe: “Na een aantal gesprekken met de technische staf en het bestuur van Wittenhorst heb ik ervoor gekozen om volgend seizoen bij Wittenhorst te komen voetballen. Wittenhorst voelt als een warme club met de juiste ambitie. Verder is het een club waar alles goed geregeld is en dat spreekt mij wel aan. Ik denk bij Wittenhorst de ideale mix tussen prestatiegericht voetbal en plezier te vinden. Ik kijk ermnaar uit om samen met mijn nieuwe teamgenoten, technische staf en iedereen die Wittenhorst een warm hart toedraagt te gaan knallen volgend seizoen!” 

Met de toevoeging van Joost Hendriks is de selectie van Wittenhorst 1 voor komend seizoen nagenoeg rond. De Technische Commissie is nog bezig met de invulling van een vervanger voor Jeffrey Rijkers die na dit seizoen zich volledig op zijn zaalvoetbalcarrière wil richten.