Wittenhorst

Zoeken | Contact

Kickoff sportplaatjesactie op 22 oktober

Kickoff sportplaatjesactie op 22 oktober

8 oktober 2022

Schrijf het in je agenda en zegt het voort: op maandag 24 oktober start de sportplaatjesactie bij Albert Heijn Horst! Om dat te vieren organiseert Wittenhorst op zaterdag 22 oktober voor alle leden een heus kickoff-evenement op het sportpark, waarbij iedere deelnemer zijn of haar eigen unieke spaaralbum kan ophalen én een eerste, gratis setje kaartjes kan krijgen! Is er een individuele foto van je gemaakt? Dan ligt er die zaterdag een persoonlijk sportplaatjesalbum voor je klaar. Jouw foto zal op de voorkant van je eigen verzamelalbum staan.

Hoe ziet de middag eruit?
Vanaf 13.00 uur start het evenement. Na een openingswoordje door onze nieuwe voorzitter kun je jouw voetbalkennis testen in een puzzelspeurtocht. Met de oplossing van de speurtocht kun je bij het ophalen van jouw album het eerste setje kaartjes verdienen. De sportplaatjes zijn pas vanaf maandag 24 oktober officieel verkrijgbaar. Deze speurtocht kan tot ongeveer 15.30 uur gedaan worden. Intussen is de kantine ook geopend. 

De middag wordt rond 16.00 uur afgesloten met een tombola, bij elk album zit een lootje. Maak hiermee kans op veel leuke prijzen. Bijvoorbeeld een gesigneerde voetbal van alle Wittenhorst 1 spelers, Wittenhorst broodtrommels, Wittenhorst bidons en cadeaubonnen van Passi.

We hopen en verwachten natuurlijk een massale opkomst. Mocht het jou om wat voor reden dan ook niet lukken om aanwezig te zijn, dan kun je jouw persoonlijke spaaralbum bij de eerstvolgende training alsnog meenemen. Dit wordt dan via jouw leider geregeld.

Tot de 22ste, vanaf 13.00 uur op ons sportpark! Laten we de sportplaatjesactie met veel enthousiasme samen een boost geven!