Knappe overwinning Wittenhorst op Heeze

10 maart 2022

De inhaalwedstrijd van donderdag in Brabant tegen het lastige RKsv Heeze werd een enorm succes. Wat oogstte de thuisclub veel lof over de laatste wedstrijden tegen twee kampioenskandidaten Venlosche Boys en Deurne. Wittenhorst ging echter dit treffen met veel energie en felheid tegemoet.

Met dit spel had Heeze het moeilijker dan gedacht. Zeker toen in de 11e min. Niek van der Sterren met de 0-1 op de proppen kwam. Echter 7 minuten later was het Jorg van Galen die snel de gelijkmaker kon laten noteren. Met deze stand kon de thee opgezocht gaan worden.

Na de pauze kreeg Wittenhorst een licht overwicht. De ene mooie aanval na de andere volgde. In de 52e min. kon met grote vreugde Giel Beurskens met een treffer de voorsprong op het scorebord brengen.  Met veel inzet werd deze stand vastgehouden, ja zelfs uitgebouwd. Invaller Joost van Rensch verraste vriend en vijand met de 1-3. Wittenhorst zat op rozen. Heeze zette met man en macht alles op alles. Het bleef bij deze poging want ver in blessuretijd werd de 2-3 eindstand bereikt. Wittenhorst kon met plezier het veld verlaten en doet in de top van de ranglijst goede zaken. Proficiat. Zondag uit naar Deurne.