Wittenhorst

Zoeken | Contact

Nieuwe trainingsschema en veldplanning 2023/2024

Nieuwe trainingsschema en veldplanning 2023/2024

17 augustus 2023

Het moment waar we allemaal naar uitkijken is weer daar: het trainingsschema voor het nieuwe seizoen 2023/2024 is onthuld! Ja hoor, we hebben onze denkmutsen opgezet, de kalenders doorgeploegd en tot onze vreugde ontdekt dat de meeste trainingen onveranderd blijven ten opzichte van vorig seizoen. Onze JO10-spelers, die nu JO11 zijn geworden, wisselen van trainingsdagen. Dit geldt ook voor de JO13 spelers die naar JO15 zijn gegaan. Je switcht dan van dinsdag en donderdag  naar de maandag en woensdag. Of andersom.

Vanaf 3 augustus zullen de seniorenselecties de trainingen hervatten. Vanaf  14 augustus kunnen de jeugdselectieteams en de lagere sentiorenteams de trainingen oppakken. Als je deel uitmaakt van een selectieteam, dan krijg je apart bericht van jouw trainers over wanneer jouw eerste training van het nieuwe seizoen begint. Dit ivm de vakanties.

Vanaf 21 augustus zullen alle trainingen weer kunnen beginnen. De jeugdvoetbaldagen zijn van 21 t/m 25 augustus, dus grote kans dat jouw trainingen pas week later beginnen. Dit zal het kader in overleg met alle teams afstemmen. Markeer het allemaal in de agenda, want vanaf eind augustus zullen we onze voetbalpassie weer tot leven brengen op het sportpark. Na een paar weken spelen zullen we het seizoen weer groot openen op het Openingsweekend op zaterdag 23 september en zondag 24 september.

Maak je klaar voor een nieuw seizoen vol voetbalavonturen. Fijne zomervakantie! Vergeet niet het WK Vrouwenvoetbal te kijken vanaf 20 juli! Weet jij alle standen te voorspellen? Doe mee!