Wittenhorst

| Contact

Oproep: verhalen uit de oude doos

15 april 2021

RKsv Wittenhorst deelt graag berichten met haar leden over de actualiteiten binnen de vereniging. Hiermee proberen we ook alle geledingen binnen de vereniging aan bod te laten komen. Naast de actualiteit, herbergt Wittenhorst inmiddels zo'n 85 jaar aan glansrijke geschiedenis. In al deze jaren is er natuurlijk van alles gebeurd en zijn er ook verschillende jubileumboeken uitgebracht met prachtige verhalen en illustraties.

Voor een nieuwe rubriek zijn we op zoek naar herinneringen, verhalen, kampioenschappen, periodetitels, passages uit verschillende wedstrijden en nog veel meer. Middels deze verhalen willen we de komende periode onze leden en vrijwilligers meenemen in de geschiedenis van de vereniging. Dit kunnen dus herinneringen zijn uit de jeugd, maar ook tijdens de periode bij de senioren of zelfs daarna. Het zou helemaal geweldig zijn als deze verhalen kunnen worden onderschreven middels foto's en videobeelden. Dit kunnen zowel herinneringen zijn uit 1953 alsmede uit 2015! 

Heb jij zo'n mooi(e) herinnering of verhaal aan een periode of gebeurtenis als lid c.q. vrijwilliger bij Wittenhorst? Schroom niet en neem contact op met Danny van den Berghe via dannyvdberghe@rksv-wittenhorst.nl