Wittenhorst

Zoeken | Contact

RKsv Wittenhorst Kids Event: 90 kids in beweging

23 juni 2013

Nadat er voorafgaand aan het Kids Event al sprake was van een groot aantal inschrijvingen, was het nog “all hands on deck” bij de definitieve bekendmaking van de teamindelingen.  Dit omdat er onverwacht nog heel wat jongens en meisjes bij kwamen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, zo luidt het spreekwoord, dat was ook precies zoals het ging. Het weer werkte goed mee en onder leiding van veel Wittenhorst vrijwilligers startte het Kids Event met rond de 90 jongens en meisjes, die een heerlijke ochtend hebben beleefd.

Na een leuke warming up met Moelbaerke (op de muziek van het “Wittenhorst Lied”), zie foto, gingen de kids aan de slag met allerlei voetbalspellen en partijtjes. Gezelligheid troef, want onder leiding van een van de teamleiders waren de kids tussendoor zelfs liedjes met elkaar aan het zingen. Na afloop de prijsuitreiking, waarbij alle kids een aandenken meekregen, een DVD “Stervoetballer” en een lekker en gezond appeltje van de Plus uit Horst.

Tussendoor was er een goed bezochte informatiebijeenkomst met de ouders, die er hopelijk toe zal leiden dat we dit jaar weer veel nieuwe jongens en meisjes kunnen inschrijven voor de RKsv Wittenhorst Jeugdopleiding. De organisatie is momenteel volop bezig met de teamindelingen voor de Mini F en de F. 

Aanmelden kan via de site www.rksv-wittenhorst.nl ( Direct naar: Lid worden)

of via de coordinatoren:  

Categorie Mini F, geboortejaar 2007/2008: Christel Lemmen, mailadres:  edwinenchristel@live.nl  

Categorie F: geboortejaar 2004, 2005 en 2006: Erik Te Baerts, mailadres: erik.tebaerts@rolls-royce.com