Wittenhorst

| Contact

Seizoensopeningsweekend 25 en 26 september

20 september 2021

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur. Zowel de senioren- als de juniorenteams gaan binnenkort beginnen aan het bekertoernooi. RKsv Wittenhorst wil dit nieuwe seizoen graag met al haar leden op gepaste wijze openen. Het seizoensopeningsweekend zal dit seizoen plaatsvinden op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. 

De jeugdteams hoeven zich na hun thuis- of uitwedstrijd niet te vervelen. Voor alle jeugdspelers zal er na hun thuis- of uitwedstrijd poffertjes worden gebakken en wordt er ranja uitgedeeld. Ook wordt er een voetbalwand geplaatst waarop de jeugdspelers zich uit kunnen leven. Voor de C-, B- en A-junioren wordt er na hun wedstrijd eieren met spek gebakken. De teams kunnen de aantal opgaven doorgeven aan de eigen coördinator. 

Voor de seniorenteams zal zondagochtend 26 september eieren (met spek) worden gebakken vóór aanvang van hun voetbalwedstrijd. Dit geldt zowel voor thuis- als uitspelende Wittenhorst teams. Voor het vertrek kunnen de spelers hun maag dus al goed gevuld hebben. Vanaf 12.00 uur zullen de dj's van Matinee' ss de zondag opluisteren met sfeervolle muziek in de tent. Wij hopen dat alle seniorenteams meedoen en hiermee de drie punten gaan pakken. De teams kunnen de aantal opgaven doorgeven aan de eigen coördinator. 

Wij hopen jullie allemaal, met de (wellicht dan nog geldende) coronarichtlijnen in het achterhoofd, te mogen verwachten tijdens het seizoensopeningsweekend op zaterdag 25 en zondag 26 september op Sportpark Ter Horst!