Wittenhorst

Zoeken | Contact

Selectie Wittenhorst klaar voor seizoen 2013-2014

16 juni 2013

Het seizoen 2012 – 2013 ligt alweer achter ons. We kunnen tevreden terug kijken op een mooi seizoen.

Resultaten:

Wittenhorst 1 presteerde boven verwachting in het eerste jaar in de 1ste klasse. Een mooie 2de plaats in de eindrangschikking leverde een plek in de nacompetitie op.  In een dubbelstrijd met Goes bleek Goes de langste adem te hebben.

Wittenhorst 2 werd glansrijk kampioen. Een stabiel en goed team bepaalde vanaf dag één wat er in de 2de reserveklasse gebeurde. Uiteindelijk kon het tweede op 14 april tegen Mierlo-Hout (uitslag 5-1) het kampioenschap gaan vieren.

Voor Wittenhorst 3 was het een seizoen met 2 gezichten. De aanloop naar het seizoen verliep stroef en was niet geheel in de lijn der verwachtingen. Nadat het derde zich herpakt had kwamen ook daar de resultaten. Eindresultaat: een mooie 5de plaats in de eindrangschikking en tevens een plek, middels het winnen van de 2de periode, verdiend in de nacompetitie. Helaas bleek Baarlo in een tweestrijd over meer effectiviteit te beschikken waardoor Wittenhorst 3  komend seizoen uitkomt in de 3e reserveklasse.

Afscheid van selectiespelers:

Zoals elk seizoen nemen we ook dit seizoen weer afscheid van spelers uit de selectie van Wittenhorst.  Bij de huidige selectie  1,2,3 nemen we afscheid van: Roy Tulmans, Timmy Hattu, Jeroen van Summeren, Joost van Wijk, Paul de Brok, Tom Faessen, Mark Kusters, Lambert Drissen, Mohamed Al Mafargi, Dorian Teensma, Rene Verheijen en Wim Cuppen. Rene & Wim hebben bij het derde gezamenlijk de dubbelfunctie trainer / speler ingevuld. Bij deze willen wij iedereen bedanken voor hun inzet en spelplezier bij Wittenhorst.

Nieuwe selectiespelers:

Daarnaast kunnen we weer een aantal spelers verwelkomen bij de selectie van Wittenhorst. De navolgende spelers komen de selectie versterken, die de overstap hebben gemaakt van een collega vereniging naar Wittenhorst: Mathieu Geurts (Meterik), Kevin Koolhof (sv United), Tom van Bergen (sv Venray), Benji Nunumete (Venlosche Boys), Yannick Vullings (Sparta’18). Daarnaast komt er ook een drietal spelers over van de lagere elftallen naar de selectie, respectievelijk: Joop Driessen (Wittenhorst 6), Jeffrey Kulig (Wittenhorst 9), Jimi Jakobs (Wittenhorst 8). Uit onze eigen jeugdopleiding komen de volgende spelers over naar de selectie: Willem van Aarssen, Tom Aerts, Jordi Geurts, Luc van Osch en Steffan Cox.

Technische Begeleiding:

De technische begeleiding bij de selectie ziet er voor komend seizoen als volgt uit: Jan Lauers en Matthijn Hoogduijn (2de seizoen)- Wittenhorst 1, Math Joosten (4de seizoen)-  Wittenhorst 2. Maurice Bouten – keeperstrainer (2de seizoen). Voor komend seizoen is Ed Peters aangesteld als trainer van Wittenhorst 3. Wij wensen Ed veel succes bij het derde elftal.

Wij zijn ervan overtuigd dat er een prima basis is voor een mooi seizoen 2013-2014.

Namens het hoofdbestuur,
Rob Vissers