Wittenhorst

Zoeken | Contact

Sinterklaas bezocht de Wittenhorst Jeugd

11 december 2012

Na enkele liedjes,  vertolkt door zowel leiders, trainers als spelers, arriveerde de goedheiligman met 2 Pieten rond de klok van half 7. De kantine was goed gevuld met ongeveer 80 spelers en speelsters, aangevuld met ouders, leiders en trainers.

Nadat Sinterklaas enkele teams naar voren had geroepen en er wat liedjes gezongen waren, was het tijd voor de Mystery Guest, die, gekleed in pak van Moelbaerke, tevoorschijn kwam.

Meneer Huub ging alle teams langs en al snel wist men dat het geen man was. Na de vraag of ze jonger was dan 25 jaar kwam al snel de vraag of ze ook al kinderen had. Nou daar had Dominique Janssen nu nog even geen zin in. Inderdaad,  onze speelster van de B1 en het Nederlands 11-tal onder de 19 jaar,  kwam uit het lekker warme "leeuwen" pak. Ze werd nog bestookt met veel interessante vragen en zo kwam iedereen er achter dat Steven Gerrard van Liverpool favoriete speler en club is.  Ook gaf Dominique aan nog lang voor Wittenhorst te willen voetballen, ook  al droomt ze soms van een buitenlands avontuur. Dominique nogmaals bedankt voor je leuke bijdrage.

Daarna ging Sint Nikolaas vrolijk verder met onze F-teams waarbij mini-F team Nederland nog maar eens in het zonnetje werd gezet. Ook hoopte de Sint op een zege van onze F1 tegen het altijd moeilijke Venray om het kampioenschap binnen te halen. Tot slot haalde de Zwarte Pieten de dozen met de cadeautjes te voorschijn en was het tijd voor “Dag Sinterklaasje Dag.

En wat die hamsterplaag betreft. Gewoon wachten tot de batterijen op zijn!

Sint Nikolaas liet nog weten dat hij de organisatie zeer dankbaar is voor het gezellige bezoek !