Wittenhorst

Zoeken | Contact

Sjoerd van der Coelen en Wittenhorst spreken intentie uit voor vierde seizoen

Sjoerd van der Coelen en Wittenhorst spreken intentie uit voor vierde seizoen

31 mei 2023

RKsv Wittenhorst en Sjoerd van der Coelen hebben de intentie naar elkaar uitgesproken om ook na het komende seizoen 2023-2024 met elkaar door te gaan.

De hoofdtrainer van Wittenhorst 1, Trainer van het jaar 2023, is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark Ter Horst, welke onlangs werd beloond met de titel in de 1e klasse. Van der Coelen verlengde zijn contact vorig jaar met twee seizoenen, waarmee deze intentie ervoor kan zorgen dat de samenwerking ook een vierde jaar gaat krijgen.

In eerdere gesprekken heeft Sjoerd echter altijd open en eerlijk gecommuniceerd over zijn ambities om op termijn een stap hogerop te willen te maken binnen de voetbalpiramide. Afgesproken is dan ook dat, mocht er na het seizoen 2023-2024 een mooie uitdaging op zijn pad komen, Wittenhorst hem de ruimte biedt om deze kans aan te grijpen. Aan de andere kant is het ook duidelijk dat de club de ruimte heeft om contacten met andere trainers warm te houden om een eventuele samenwerking aan te gaan in het geval Sjoerd alsnog een mooie uitdaging toekomt.

We kijken nu in ieder geval alvast uit naar het debuut van Wittenhorst 1 in de 4e divisie én in het derde seizoen van Sjoerd als hoofdtrainer van ons vlaggenschip. We zijn dan ook blij dat we de intentie hebben om deze samenwerking ook na het komende seizoen te verlengen.