Wittenhorst

Zoeken | Contact

Succesvolle avonden met Pieten op het sportpark

Succesvolle avonden met Pieten op het sportpark

2 december 2022

Afgelopen woensdag en donderdag kreeg onze jongste jeugd bezoek van diverse Pieten. Sinterklaas was dit jaar verhinderd, hij was te druk met WK voetbal kijken ( hij was nl bezig als VAR) en had dus enkele Pieten (in opleiding) gestuurd. 

De JO7 jeugd moest op de woensdagavond diverse opdrachten uitvoeren. Met Pakjesparcours, zaklopen, dakspel, zing/dribbel en schoorsteen bouwen kon men een Pietendiploma behalen. Gesteund door Manke-Piet en 2 Pieten in opleiding werd er enthousiast aan de opdrachten begonnen. Onder leiding van hoofdtrainer Tom werden alle taken een voor een volbracht en hadden we 100% geslaagden. Daarnaast werd de training afgesloten met een partijtje tegen de trainers/Pieten. Na afloop kreeg elk kind een getekend Pietendiploma, cadeautje en beker strooigoed. Moe maar voldaan keerde op deze woensdagavond iedereen tevreden naar huis.

Toen de Pieten wilde gaan werd er hard geroepen door JO9 en JO10 die na het zingen van een eigen versie van "Zie ginds komt de stoomboot" toch een handje pepernoten ontvingen. 

Op donderdagavond was het de beurt aan de JO8. Ze waren bezig met een spellencircuit toen ineens 3 Pieten zich met de training bemoeiden. Ze bleken zelfs over enig voetbaltalent te beschikken, maar voor de jeugd waren de handjes pepernoten meestal belangrijker. De Pieten deden met alle oefeningen mee en “vochten” pittige duels uit met onze jeugdspelers en -speelsters. Na wederom een afsluitend partijtje trainers/Pieten tegen en in de laatste minuut gewonnen door onze eigen jeugd blies chef trainer Tom voor het einde. In de multiruimte wachtte nog een mooi cadeau en bekertje lekkers.

De Pieten waren overdonderd door het enthousiasme en waren zelf ook bekaf. Namens de Jeugd activiteitencommissie iedereen bedankt voor deze geslaagde avonden met de Pieten.

 

 

JO7 en JO8 Pietentraining 2022

  Album bekijken

JO7 en JO8 Pietentraining 2022 - 13 foto's
2 december 2022