Wittenhorst

| Contact

Toelichting technisch beleidsplan (2)

20 maart 2021

In het technisch beleidsplan van Wittenhorst staat beschreven welke doelen en ambities de vereniging voor de leden nastreeft en hoe deze gerealiseerd gaan worden. In een serie artikelen willen we jullie dit technisch beleidsplan toelichten. Vandaag het tweede deel: Hoe gaat instroming en doorstroming in zijn werk bij Wittenhorst? 

Elk seizoen begint bij Wittenhorst al tijdens de winterstop de teamindelingsprocedure voor het volgende seizoen. Dat begint met een inventarisatie van spelers en kader. Wie is er klaar voor de volgende stap in zijn ontwikkeling? Wie blijft, wie gaat er stoppen of vertrekken en wie wil er op een lager niveau voetballen? Wie komt er nieuw bij?  

Allemaal vragen die we het liefst al zoveel mogelijk in februari beantwoord willen zien, zodat we al in maart een eerste conceptteamindeling kunnen voorleggen aan onze coƶrdinatoren en uiteindelijk ruim voor de einddatum van de KNVB duidelijkheid hebben over het komende seizoen. 

We volgen onze spelers nauwkeurig met behulp van een spelersvolgsysteem, een Persoonlijk Ontwikkeling Plan (POP) met regelmatige ontwikkelingsgesprekken en door middel van scouting. 

 Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees dan het volledige technisch beleidsplan van Wittenhorst op https://www.rksv-wittenhorst.nl/informatie/voetbaltechnisch-beleid