Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Wittenhorst-SVC 2000 en selecties

14 maart 2014

Afgelopen zondag hebben we kunnen zien dat werklust punten kan opleveren. Zo ook tegen het hooggeklasseerde Meerssen. Zonder mooi te voetballen, maar hard te werken bleef het 0-0 en dat zag er de eerste helft toch wel heel anders uit.

Aankomende zondag zullen we er weer vol voor moeten gaan!
SVC 2000 staat dan op het programma. De koning van de gelijke spelen zit in een klein dipje en verloren daarom 2 weken op rij.

Een uitgelezen kans voor Wittenhorst om SVC nog meer pijn te kunnen doen. SVC 2000 staat namelijk maar 1 puntje voor op de ranglijst en bij winst kan SVC dus worden ingehaald. De druk ligt dus erg hoog bij de Roermondenaren.

De kwaliteiten van SVC is het positiespel en ze hebben een spits die doelpunten kan maken.
Gelukkig is het vertrouwen bij Wittenhorst de afgelopen weken enorm gegroeid, we geven bijna geen doelpunten weg en we proberen de tegenstander niet te laten voetballen. Dit zal zondag allemaal weer het geval moeten zijn.

Net zoals afgelopen zondag hebben we de steun van ons publiek aankomende zondag zeker hard nodig, hopelijk schieten we de ballen dan wel weer eens in het netje en lopen we met de 3 punten van het veld af.

We zien jullie zondag op sportpark Ter Horst.

Benji Nunumete


Loterij

Extra prijs van Parkhotel Horst

Naast de gebruikelijke prijzen van de wedstrijdloterij - levensmiddelenmand van € 25,- van Plus Supermarkt en een lekkere vla van Bakkerij Derix stelt onze Hoofdsponsor Parkhotel Horst een dinervoucher voor 2 driegangenmenu’s beschikbaar.

Een reden temeer om extra loten te kopen. Deze zijn zoals gewoonlijk bij de ingang verkrijgbaar.


Selecties

Wittenhorst 1 - SVC 2000 - zondag 16 maart, 14.30 uur

Kevin van Asten, Gert Jan Buyssen, Thom Derks, Gijs Hagens, Jordi Janssen, Benji Nunumete, Bram Rubie, Stan Seuren, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, Bart Verheijen, Yaninick Vullings, Sjors Witt, Tom Zanders, Rob Zanders.

Bijeenkomst: 13.15 uur.


Erp 2 - Wittenhorst 2 - zondag 16 maart, 12.00 uur

Willem v.d. Aarsen, Dennis van Asten, Giel Craenmehr, Johnny Cuppen, Jordi Geurts, Roy van Hoenselaar, Juul van Horen. Joey Joosten, Rob Joosten, Guido Kauffeld, Bas Peeters, Djen Verkoelen, Yannick Vullings en 1 A-speler.

Vertrek: 10.00 uur sportpark.

Vervoer: Tom Aarts, Math, Jordi, Dennis.