Wittenhorst

Zoeken | Contact

Vossenjacht 6 januari, weet jij alle vossen te vinden?

Vossenjacht 6 januari, weet jij alle vossen te vinden?

28 december 2022

De jaarlijkse vossenjacht voor JO-7, JO-8/9 en JO-10/JO-11 is bijna daar. Een van de activiteiten tijdens de winterstop voor de Wittenhorst-jeugd. Vrijdagavond 06 Januari gaan we op het sportpark weer op zoek naar “Vossen”.  Dit is geen spokentocht, maar men dient op zoek te gaan naar diverse personen die in het bos verstopt zijn. Deze "vossen" zijn dit jaar verkleed als een dier. Als je een “vos” vindt dan heeft deze een vraag die je moet beantwoorden.

Je loopt als team en er lopen altijd een of meerdere leiders/ouders mee. Zorg allemaal voor een zaklamp en eventueel glow in the dark attributen dan gaan we er een mooie avond van maken. In de bestuurskamer wacht na de jacht nog een Berenquiz. Ontdek welke Beren hier allemaal aan de muur hangen. Er wordt afgesloten met een broodje kroket/frikandel/knak of kaas en voor de leiders heerlijk warme tomatensoep of snert.

Planning

JO7, JO8 & JO9 – 17:30 aanwezig, einde rond 19:00-19:30.
JO10 & 11 – 18:30 aanwezig, einde rond 20:00-20:30.

  • Aanmelden hoeft niet
  • Bij slecht weer is er een alternatief programma in de kantine/kleedlokalen/multi ruimte.
  • We zijn nog op zoek naar ouders die als Vos willen meedoen. Heb je belangstelling om ons uit te helpen stuur dan een mail naar hlgjacobs1961@kpnmail.nl.

We hopen op een grote opkomst.