Wittenhorst

Zoeken | Contact

Vrouwen/meisjesvoetbal

13 april 2014

Vrouwen 1 komt 15 april in actie

Wittenhorst_VR_1.JPG

Vrouwen 1 speelde dit weekend niet, maar zal op 15 april om 20.15 uur aantreden tegen Resia Vr1, dat momenteel de 3e plaats bezet. Bij winst zal Vrouwen 1 de achterstand naar deze tegenstander kunnen verkleinen tot 7 punten.

Wedstrijd Vrouwen 2 afgelast:

Wittenhorst_VR_2.JPG

Vrouwen 2 zou zondagmorgen aantreden in het belangrijke treffen tegen medekoploper VVV’03,  met als inzet de koppositie. Helaas werd deze wedstrijd afgelast.

MA/MB slaagt er niet in de eerste punten te pakken:

Wittenhorst_MA-1.JPGwittenhorst_MB-1.JPG

De thuiswedstrijd van MA/MB tegen Sparta Beek en Donk  bracht niet de zo gewenste eerste punten voor het team dat erg veel strijd leverde en al zeker in de tweede helft bepaald niet de mindere was.  De revanche voor het verlies ( 4-2) in de uitwedstrijd bleef uit, ondanks kansen en een prima inzet. Een geflatteerde 1-5 was het gevolg. Met deze instelling kan de eerste winstpartij toch echt niet lang op zich laten wachten. NWC uit Asten mag deze week een gemotiveerde MA/MB verwachten.  

MC levert strijd, neemt  overwinning mee naar Horst en verstevigt koppositie

Wittenhorst_MC-1.JPG

MC moest dit weekend aantreden tegen SJVV, een van de belangrijke concurrenten in de strijd om de eerste plaats. Hoewel MC meerdere kansen kreeg stond het vizier niet op scherp en moest uit een ander vaatje getapt worden. Na de 0-1 door een prima uitgespeelde aanval werd het al snel 1-1, waarbij de verdediging niet helemaal vrij uit ging. Een prachtig afstandsschot bracht MC opnieuw op voorsprong, waarna de meer dan verdiende voorsprong tegen de degradant uit de 1e klasse, met verve werd verdedigd. Met name in de laatste 10 minuten toonde het team zich een hechte eenheid door voor iedere bal, voor iedere meter samen te knokken. Een welverdiende overwinning waarmee de eerste concurrent werd terug gewezen. Even goed nagenieten van deze mooie overwinning,  daarna weer snel terug naar de realiteit. Op 15 april speelt MC , i.c.m. MB, een wedstrijd tegen Barnwell School uit Engeland en komend weekend  staat de derby tegen Sparta’18 op het programma. Sparta staat na een 0-4 winst tegen Olympia op de 7e.  

D6M herstelt zich met winst na verlies tegen de koploper

MD6.jpg

Na het verlies tegen Blerick was het zaak voor D6M het zelfvertrouwen weer op te vijzelen en een mooi resultaat neer te zetten tegen Stormvogels. Dit lukte wonderwel met een 0-3 overwinning, waarvan de teamleiding aangeeft dat wederom een prima instelling er toe heeft geleid dat de overwinning werd meegenomen naar Horst. Koploper Blerick won wederom met ruime cijfers, waardoor een tweede plaats, met nog 4 wedstrijden te gaan, voor D6M het hoogst haalbare lijkt. Hetgeen overigens een uitstekende prestatie is! Komend weekend komt koploper Blerick wel nog op bezoek, zou er misschien qua uitslag toch nog een verrassing inzetten, vragen we ons af? Aan de inzet van de meiden zal het niet liggen, zo weten we!