Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wittenhorst bijzonder actief in de winterstop!

12 december 2014

Tijdens de winterstop komt het voetbal even tot een welverdiende rust, maar worden er diverse activiteiten georganiseerd. Voor inhoudelijke informatie zie ook de pagina Activiteiten op de website.

13 december 2014: Versieren kerstboom op Sint Lambertusplein

Wittenhorst heeft een kerstboom geadopteerd, waarmee tevens een klein bedrag is bijgedragen aan de organisatie van de ijsbaan. De kinderen van de Mini F, F en E zijn uitgenodigd om tussen 09.30 en 12.00 uur de boom te komen versieren.

19 december 2014: Winterstop Party

Met een spetterende party voor alle senioren en hun partners luiden de dames en heren van Wittenhorst de winterstop in. DJ aanwezig en Dresscode:  “A touch of glitter”

26 december 2014 De Traditionele Kasteelloop

Op 2e kerstdag vindt de traditionele Kasteelloop plaats. Het is gebruikelijk dat veel Wittenhorst leden meelopen.

27 en 28 december 2014: FIFA GAME Toernooi 2014

Tijdens deze dagen strijden leden (jong en oud) van verenigingen uit Horst in de kantine van Wittenhorst  om de FIFA GAME CUP Horst aan de Maas. Inschrijven kan nog tot 15 december via www.games5.nl/inschrijven.

29 december 2014: Darts Toernooi voor A en B Jeugd

Deze altijd druk bezochte en uitermatie gezellige avond staat in het teken van onehundredandeighty. Inschrijven via de teamleiding!

30 december 2014: Voetbalspellendag in de Berkel”

Wederom een traditioneel event dat ieder jaar druk bezocht wordt. De jeugd uit de categorieen Mini F, F, E en D doorlopen een leuk spellencircuit.

3 januari 2015: Nieuwjaarsreceptie

Om 19.00 uur heffen bestuur, leden, vrijwilligers, business partners en sponsors het glas op een sportief en voorspoedig 2015!

10 januari 2015: Super Saturday

Traditiegetrouw gaan Wittenhorst deze dag met de jeugd op pad. ’s Morgens gaan de Mini F, F en E klootschieten in de Kasteelse Bossen, De D en C spelers, maar ook de A en B meisjes, gaan ’s middags schaatsen in Duitsland.

17 januari 2015: Vriendjes en vriendinnetjesdag

’s morgens is er een leuk voetbalspellen event in de Riet. De Mini F en F jeugd van Wittenhorst wordt uitgenodigd om met zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes naar de Riet te komen. Dit is tevens een van de wervingsmomenten voor Wittenhorst. Kinderen die willen starten met voetballen kunnen deelnemen en kunnen zich deze dag inschrijven voor de voorjaarscompetitie. De kinderen van Wittenhorst zelf zijn natuurlijk de beste ambassadeurs dus we rekenen op een ruime opkomst!