Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wittenhorst krijgt keepersprobleem: Yannick Vullings terug naar Sparta

11 april 2014

Nadat we eerder bekend maakten dat Sjors Witt na dit seizoen vertrekt naar JVC Cuijk heeft inmiddels ook Yannick Vullings bekend gemaakt terug te keren naar Sparta. Werk aan de winkel dus voor de commissie TZ van Wittenhorst om de vervanging van beide keepers naar behoren te kunnen invullen.

Gevraagd naar zijn motivatie om terug te keren geeft Yannick duidelijk aan wat zijn beweegredenen zijn: “ik ben naar Wittenhorst gekomen om uiteindelijk eerste keeper te worden en ik ben, met behulp van het team en de trainers, gegroeid. Hoewel ik nu de kans zou hebben om Sjors op te volgen, kies ik er toch voor om terug te keren naar Sparta’18 omdat daar mijn vrienden spelen. Ik denk dat ik beter bij Sparta pas omdat ik niet het echte gevoel heb gevonden dat ik bij Sparta wel had. Desondanks wil ik iedereen binnen RKSV Wittenhorst bedanken voor het vertrouwen afgelopen jaar, voor het helpen een betere keeper te worden en het mij naar mijn zin te maken.

 RKsv Wittenhorst respecteert deze keuze uiteraard en wenst Yannick heel veel succes tijdens het vervolg van zijn keepers-carrière bij Sparta ‘18.