Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wittenhorst laat zege bijna glippen

19 april 2015

De toch wel lastige wedstrijd tegen Spcl. Susteren heeft geen windeieren voor Wittenhorst opgeleverd. Na een matige start waarin de gasten veelal domineerden kwam Wittenhorst toch beter in de wedstrijd. Bart Spreeuwenberg kon voor de thuisclub in de 35e min. de bal na een corner van dichtbij doeltreffend inschieten, 1-0. Dit betekende tevens de ruststand.

in de tweede helft was er veel meer strijd. De wedstrijd kreeg vanaf de 68e min. een ongekend doelpuntenverloop. Eerst kon Wittenhorst uit een mooie actie van Rob Zanders de score verhogen naar 2-0. Snel hierna kon Susteren middels een penalty door Kevin Hoffmans de aansluitingstreffer laten aantekenen, 2-1. De secondewijzer was amper een keer rond geweest toen uit een snelle uitbraak de achterhoede van Susteren niks anders kon doen dan de bal in eigen doel laten verdwijnen, 3-1. De koek was nog niet op. In een spannende slotfase was het de attente Kevin Hoffmans die in de 80e min. de doelman van Wittenhorst verraste, 3-2. 

Bijna was het nog gelijk geworden toen Susteren enkele mogelijkheden kreeg via een vrije trap en een voorzet die door iedereen gemist werd.

Het bleef tenslotte bij deze zwaarbevochten overwinning voor de oranjemannen.