Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wittenhorst leed pijnlijke nederlaag

23 maart 2014

Wittenhorst kon de goede uitslagen van afgelopen weken niet voortzetten. HVCH uit Heesch was na afloop de verdiende overwinnaar. Wittenhorst gaf niet thuis deze middag. De vechtlust en overtuigingskracht ontbrak volledig. Het openingsdoelpunt kwam toch onverwacht. Een hoge bal werd door v.d. Voort hoog in het doel gekopt en ging kansloos in de linkerbovenhoek. Een domper voor de oranjemannen.

Na de pauze was het in eerste instantie weer HVCH dat het beste van het spel had. Weer was het v.d. Voort die een snelle aanval kon afronden. De rechterspits mocht wel heel makkelijk door de verdediging soleren. Met enkele wissels probeerde trainer Jan Lauers nog terug te komen. Een dot van een kans was niet aan Gert Jan Buyssen besteed. Hij schoot de bal voor een lege goal tegen het houtwerk. In de slotfase begon Wittenhorst aan een offensiefje. Dit resulteerde in een 5-tal corners. Maar de doelpunten ontbraken. Het vizier was niet goed afgesteld. Al met al een verdiende nederlaag dat met wat meer inzet mogelijk eenm andere wending had kunnen opleveren..

 

Wittenhorst 2 speelde ook al tegen HVCH. Deze wedstrijd was eveneens een belangrijk treffen. Beide teams strijden met Deurne om het kampioenschap. Het eindresultaat 1-1 betekende voor beide elftallen dat Deurne de lachende derde was.