Wittenhorst wint ook van Sparta'25

24 november 2013

Een na de rust ontketend Wittenhorst boekte in Beek en Donk een niet al te daagse 0-4 overwinning. De doelpunten die gemaakt werden waren van een hoog gehalte.

Wittenhorst kwam al vroeg op voorsprong door een prachtig afstandsschot van Tom van Bergen. Tot aan de rust bleef deze stand. Echter in blessuretijd kreeg Sparta'25 de mogelijkheid om de stand gelijk te trekken. De toegekende strafschop werd gestopt.

Na de pauze startte Sparta'25 agressiever. Wittenhorst moest even terug. Na dit geweld namen de Noord-Limburgers het heft weer in handen en met snelheid werd de tegenstander teruggedrongen. Het kon niet lang uit blijven dat Wittenhorst de marge kon vergroten. Een poeier van een vrije trap van Will Spreeuwenberg betekende de 0-2. In het laatste kwartier liet Wittenhorst zien dat het vertrouwen terug is. De wedstrijd werd fraai op een 0-4 eindstand besloten.